top of page

“Geef uw wagen of bedrijfsvoertuig een tweede leven met een nieuwe kleur”

Bij schade aan het koetswerk stopt de herstelling niet bij het vervangen van de beschadigde onderdelen. Die moeten weer gespoten worden in de originele koetswerkkleur, zodat uw wagen
weer als nieuw wordt afgeleverd. Ook bij roestbehandeling dient een onderdeel opnieuw gespoten of gelakt worden.


Maar het is ook perfect mogelijk om uw auto, bestelwagen of vrachtwagen in een volledig nieuwe kleur te laten spuiten. Of in het geval van een bedrijfsvoertuig, in de nieuwe firmakleuren.

Zo krijgt die meteen een nieuw leven.

Spuitcabines

Voor het spuiten of herspuiten van personenwagen beschikt Carrosserie Hoefkens over een spuitcabine van het merk Garmat. Zware machines en vrachtwagens worden gespoten in een grote cabine van Garmat.


Carrosserie Hoefkens staat al jaren bekend voor zijn hoogkwalitatieve afwerking, voor eender welk type wagen. We werken enkel met speciaallakken en hoogwaardig vernis, van Cromax. Onze mensen worden voortdurend opgeleid, om mee te zijn met de nieuwste laktechnieken, ook voor specials.

Infrarooddroger

Onze infrarood installatie zorgt voor het versneld drogen na het spuiten. Zo kan u de wagen al na 1 dag verder behandeld worden voor een snelle herstelling (1 day repair). Of kan u na 1 dag al over uw gloednieuwe wagen beschikken.

bottom of page