top of page

“Wij behandelen uw wagen alsof het die van onszelf is”

Na een ongeval zit u met een heleboel zorgen, of het nu een plaatselijke herstelling, blikschade of zwaardere schade gaat. Gelukkig kan u terugvallen op onze snelle en uiterst betrouwbare service, zodat u spoedig weer met uw voertuig de baan op kan. Carrosserie Hoefkens zorgt voor uw wagen, alsof het één van onszelf was.


Tijdens de reparatie van uw voertuig, kan u een beroep doen op een vervangwagen. Die staat voor u gratis ter beschikking, tijdens de duur van de herstelling van uw wagen. Daarnaast zorgen wij voor administratieve ondersteuning bij het behandelen van uw verzekeringsdossier.


Onze gespecialiseerde collega’s werken intussen aan uw wagen en leveren die weer als nieuw af.
Hiervoor doen ze een beroep op de meest recente herstellingstechnieken in combinatie met hoogtechnologische apparatuur of hoogtechnologisch hoogtechnologisch gereedschap.

Hybride en elektrische wagens herstellen

 


Werken aan een HEV (hybride of elektrische wagen) is geen sinecure. Voor Carrosserie Hoefkens vormt het echter geen enkel obstakel. Dankzij onze goed opgeleide mensen kunnen wij ook op een veilige manier elektrische wagens en hybride wagens herstellen.

 

 


Smart repair

 


Soms is een plaatselijke herstelling, zoals het herstellen van lichtmetalen velgen een ideale oplossing om tijd en geld te sparen. Hiervoor beschikken we over het beste gereedschap en de nodige knowhow. Een smart repair bespaart niet alleen geld, maar ook tijd en materiaal, wat beter is voor het milieu.

Kleine herstellingen en uitdeukwerk

Ook bij blikschade of glasbreuk kan u een beroep doen op onze diensten. Voor het uitdeuken van bumpers of het vervangen van gebroken of verloren onderdelen kan u steeds bij ons terecht.

Wij werken enkel met originele fabrieksonderdelen van het merk van uw voertuig.

“Een vrachtwagen die stil staat kost geld.

Wij herstellen uw bedrijfsvoertuig snel en efficiënt”

Wanneer een truck stil staat, wordt er geen geld verdiend. Daarvan zijn we ons zeer bewust. We gaan dan ook zo snel, maar ook zo secuur mogelijk te werk om er voor te zorgen dat de vrachtwagen
snel weer de baan op kan.
Voor het herstellen van bestelwagens, zware machines, bussen en vrachtwagens doen we een beroep op goed opgeleid personeel.

bottom of page